March 5, 2010

19:53


Tog slut på 600-kassetten jag hade i polaroiden idag, så nu kan jag äntligen testa Fade to Black!
Finished the 600-cassette I had in my polaroid today, so now I can finally try Fade to Black!

17 comments :

 1. Så himla fint med polaroid :) har en kamera som det ska vara 600 film till, men du kanske kan ge mig lite information om det till mig för jag känner mig ganska lost. Verkar vara slut på "impossibe" också, finns det ingen annan stans?
  Det finns ingen annan typ av film än 600 som passar eller?
  Nu är jag sådär jobbigt frågig igen, men det känns som jag kan få ganska mycket hjälp av dig. Kanske för att du är så proffsig och tar så fina bilder :)

  ReplyDelete
 2. ska bli spännande att se den filmen.

  ReplyDelete
 3. frida: ja, jag såg nu också att det inte fanns mer 600-film att köpa från impossible. du kan alltid hitta på ebay och det dyker upp på tradera då och då, men det är nog inte så värst billigt nuförtiden. 700 och 779-film passar också i 600-kameror, men de är nog mer sällsynta än vad 600-film är. haha, proffsig vet jag inte om jag är, men tack :)

  tack kristina :)

  carl: verkligen! jag tror att jag har lite för höga förhoppningar dock.

  ReplyDelete
 4. bianca stewart06 March, 2010 05:21

  annette: the muted tones make this photograph look like a dream, slowly fading but refusing to be forgotten. i love that your hair is disheveled, your clothing simple. a haiku spoken written in light. an easy favorite.

  ReplyDelete
 5. okidoki jag får väll hålla utkik, tack för hjälpen! jovars det kan man väll kalla dig :)

  ReplyDelete
 6. Vill bara igen säga att jag älskar din blogg och hemsida=)
  /Ruben

  ReplyDelete
 7. Du tar utrolig fine bilder :)

  ReplyDelete
 8. wow, i love your blog. everything in it is amazing

  ReplyDelete
 9. Spännande! Jag har varit nyfiken på den ett tag nu. Ser fram emot att se resultatet.

  ReplyDelete
 10. bianca & natasja: thank you both so so much!

  ruben, oda: tack så väldigt mycket :)

  therese: jag är också väldigt spänd, har fortfarande inte hunnit testa!

  ReplyDelete
 11. i really love all your photos, really

  ReplyDelete
 12. det här är hemskans fint.
  (nästan lika fint som polaroidbilder. åh)

  ReplyDelete
 13. lor: wow, thank you!

  g: tack så jättemycket! (och det här är också en polaroid) :)

  ReplyDelete
 14. tänkte säga att det finns 600film på impossible nu igen!

  http://shop.the-impossible-project.com/shop/film/600/fi_600_1_600_pge

  ReplyDelete
 15. olof: står dock fortfarande att de har 0 items i lager, men de kanske tagit slut ännu en gång?

  ReplyDelete