March 9, 2010

för ungefär femton år sedanJag rensade ur en av mina garderober igår och kom över ett gäng negativ från 1995-1996. Troligtvis är detta mina allra första rullar, och på dem fanns mest foton på våra katter.
I övrigt så har både jag och Leo bilder i senaste numret av Poncz Magazine, och ni kan bläddra i tidningen i PDF-format här.

I cleaned out one of my closets yesterday and I found a bunch of negatives from 1995-1996. These are probably the first rolls I ever shot, when I was about seven or eight years old, and there were mostly photos of our cats on the negatives.
Otherwise, both Leo and I have some photos in the latest issue of Poncz Magazine, and you can browse it in PDF-format here.

5 comments :

 1. I like the second picture. I cant believe their from 1995-1996 thats awesome!

  ReplyDelete
 2. Du är lite som min drömvän. Vacker, mystisk, lyssnar på Nick Cave och ser intressant ut.
  Men det var inte det jag tänkte skriva. Vad jag ville veta var vilken kamera du fotar med. Inte på de här bilderna utan vilken kamera du brukar fota med nu för tiden.

  ReplyDelete
 3. thanks joachim!

  shortiie: åh, men vad fint. tack! jag fotar oftast med en zenit-b, en polaroid sx-70 och en photina reflex tlr när jag fotar analogt. och när det gäller digitalt så använder jag en canon 350d och en nikon d70!

  ReplyDelete
 4. Imponerande! Du har ju komposition i blodet, annars brukar motivet ofta hamna nere i något hörn. Om det ens kommer med på bilden. Och härligt att det var katter redan då!

  ReplyDelete
 5. lyckorusningen! haha, tack! dock vet jag inte om det var så mycket känsla för komposition, det var nog snarare så att jag försökte sikta in katterna eller vad det nu var jag fotade i mitten av bilden :)

  ReplyDelete