March 4, 2010

16:09


Fyra minusgrader är förvånansvärt kallt.
Four degrees below zero is surprisingly cold.

9 comments :

 1. hemskt kallt faktiskt... fick snö i skorna när jag var ute... det gjorde ont...

  ReplyDelete
 2. hehe såg inte katten först, la inte märke till den fören jag såg kommentaren över mig. ^^
  btw, älskar dina bilder:D

  ReplyDelete
 3. Sv. Inga problem! Din blogg är grym!

  ReplyDelete
 4. Alles richtig so

  ReplyDelete
 5. du fotograferar väldigt vackert! (men tyvärr ser jag inte hela fotona. det är liksom som att sidan börjar några centimeter för sent om du förstår hur jag menar) kram.

  ReplyDelete
 6. lovisa: åh, tack! om jag förstår dig rätt så har jag faktiskt samma problem ibland, men det är bara när jag sitter på min uppkoppling här hemma som är otroligt seg. och det är bara krångel med bilderna som jag laddar upp genom tinypic.com, man får uppdatera flera gånger för att de ska laddas ordentligt.

  ReplyDelete