May 3, 2009

02:47


Tog en 45 minuters biltur ner till Kristianstad, spatserade i solskenet, letade kläder (utan något vidare resultat) och mötte Jennifer en kort stund. Just nu är jag ganska tom i huvudet så jag tror att jag ska krypa ner i sängen istället för att stirra in i skärmen.

7 comments :

 1. brilliant picture (:
  I like it a lot!

  ReplyDelete
 2. Det är en grej jag inte förstår & nu måste jag bara fråga! Det går trafik från din blogg till min varje dag, & jag förstår inte varför, för det finns liksom ingen länk till mig, vad jag kan se, eller något liknande. Hjälp mig förstå, haha.

  & ha det fint!

  ReplyDelete
 3. linde: thanks!

  levis: det var lustigt må jag säga! men jag tror att jag kan ha länkat till dig i något inlägg längre bak (för flera månader sen skulle jag tro), så det är nog troligtvis så folk hittar till dig härifrån :) är det mycket trafik eller bara ett par om dagen eller så?

  ReplyDelete
 4. Det är väl typ 1-2 pers per dag, så inte mycket eller så. Jag blev liksom bara inte klok på VARFÖR, haha.

  ReplyDelete
 5. Varenda liten milimeter av dina fotografi är bland det finaste som finns. Verkligen.

  ReplyDelete
 6. madeleine: åh, tack så mycket!

  ReplyDelete