May 3, 2009

02:47


Tog en 45 minuters biltur ner till Kristianstad, spatserade i solskenet, letade kläder (utan något vidare resultat) och mötte Jennifer en kort stund. Just nu är jag ganska tom i huvudet så jag tror att jag ska krypa ner i sängen istället för att stirra in i skärmen.

7 comments :

 1. brilliant picture (:
  I like it a lot!

  ReplyDelete
 2. Det är en grej jag inte förstår & nu måste jag bara fråga! Det går trafik från din blogg till min varje dag, & jag förstår inte varför, för det finns liksom ingen länk till mig, vad jag kan se, eller något liknande. Hjälp mig förstå, haha.

  & ha det fint!

  ReplyDelete
 3. linde: thanks!

  levis: det var lustigt må jag säga! men jag tror att jag kan ha länkat till dig i något inlägg längre bak (för flera månader sen skulle jag tro), så det är nog troligtvis så folk hittar till dig härifrån :) är det mycket trafik eller bara ett par om dagen eller så?

  ReplyDelete
 4. Det är väl typ 1-2 pers per dag, så inte mycket eller så. Jag blev liksom bara inte klok på VARFÖR, haha.

  ReplyDelete
 5. det kan jag förstå, haha :)

  ReplyDelete
 6. Varenda liten milimeter av dina fotografi är bland det finaste som finns. Verkligen.

  ReplyDelete
 7. madeleine: åh, tack så mycket!

  ReplyDelete