April 28, 2009

20:14Idag fick jag ett avlångt paket från Crimson på posten, innehållande en förstoring i 70x100cm (övre bilden) som Jennifer ska få. Den är verkligen gigantisk! Dessutom, sex kvadrater i 30x30cm. Jag och L tog en biltur till Älmhult och köpte ramar och annat krafs på Ikea och besökte Hotstuff när vi ändå var i närheten. L plockade med sig Sigur Rós obetitlade album på dubbel-LP och jag gick tomhänt därifrån, tråkigt nog.

13 comments :

 1. your pictures are stunning !

  ReplyDelete
 2. åh, vad fin den är! ska bli hur kul som helst att ha den uppsatt här hemma :)

  ReplyDelete
 3. jennifer: hihi, vad bra :) jag skickade ett litet mail till dig igårkväll om du inte redan sett det.

  ReplyDelete
 4. klockan tolv blir svårt, har fortfarande en vän här. hur långt ifrån kristianstad bor du?

  ReplyDelete
 5. I fell in love with your blog and with your photographs... It is a marvellous world!

  ReplyDelete
 6. nyctalopie: thank you so much!

  ReplyDelete
 7. Jag hade gärna haft den där på väggen också.

  ReplyDelete
 8. martin: säg bara till så kan jag ordna det.

  ReplyDelete