March 10, 2009

strangeways13 comments :

 1. info: haha, thanks :) the blonde roots are not so great though, I have to take care of that.

  ReplyDelete
 2. WOW, incredibly beautiful!!!

  ReplyDelete
 3. mycket fint! finurligt med gran som bakgrund!

  ReplyDelete
 4. Hur lyckas man egentligen med att få så mycket utväxt? Tänker du inte på det?

  ReplyDelete
 5. felicia: tack så mycket :)

  anonym: haha, det var nog den lustigaste och drygaste kommentar jag fått på länge. vem har tid och råd att färga håret jämt och ständigt egentligen? självklart tänker jag på det, men ett par centimeter utväxt stör mig inte så mycket. om någon annan (du kanske?) irriterar sig på att jag har blonda rötter så är det inte mitt problem.

  ReplyDelete
 6. ares: yeah, they're very sweet :)

  olivier: thank you!

  ReplyDelete
 7. Jättesött.

  ReplyDelete
 8. Det är ju bara det att utväxten är så jävla ful att det sticker i ögonen! Har du inget jobb? För hur svårt kan det vara att ha råd med ett nedrans färgpaket för 70 spänn? Ah!

  ReplyDelete
 9. martin: tack :)

  anonym: haha, men herregud! vad är det som tvingar dig att titta på mitt hår då om du nu tycker att det är så himla fult och jobbigt med utväxt, och vad är det som gör att du verkligen måste göra det till ett personligt påhopp? nej, jag har inget fast jobb för tillfället, men även om jag hade haft det så hade jag hellre lagt pengarna på något annat än ett färgpaket varannan vecka. utväxten är förresten borta nu så du behöver seriöst inte bekymra dig.

  ReplyDelete