March 9, 2009

18:33

Tog en tur på stan, la vantarna på två Nick Hornby-böcker för 20kr och hoppades på lite utlovat solsken. På hemvägen gick min lilla röda kamera (som syntes i förra inlägget) sönder, men jag lyckades rädda nästan hela filmrullen iallafall och lagade kameran. Troligtvis vågar jag inte använda den igen visserligen, om nu samma sak skulle hända fler gånger. Nedan: tre polaroider. Den sista är tagen av Leo.10 comments :

 1. tråkigt med din lilla röda kamera! :(

  jag gillar din blogg. väldigt många fina foton. :)

  ReplyDelete
 2. Roligt, jag sitter precis och skriver en bokanalys om Nick Hornbys High Fidelity!

  ReplyDelete
 3. emelie: ja, det var lite synd med tanke på att jag knappt använt den något, har haft en rulle i den i över ett halvår och jag tog inte slut på den förrän igår. men nu får den stå som prydnad någonstans istället :) tack!

  olof: high fidelty är nog den bok jag läst flest gånger under mitt liv (nu låter jag gammal, men ja), fast jag föredrar nog filmen!

  ares: my boyfriend took the last one, and I'm sure he'll like that you like it :)

  ReplyDelete
 4. Jag älskar verkligen stilen på dina bilder.

  ReplyDelete
 5. cornelia: vad kul, tack så mycket!

  ReplyDelete
 6. jättefina bilder

  ReplyDelete