March 20, 2009

13:47


Fick ett trevligt paket på posten idag innehållande en Polaroid Time-Zero SX-70. Och den fungerar! Eftersom jag fick den riktigt billigt förväntade jag mig inte så mycket, men blev glatt överraskad. Det enda problemet är att sökaren är trasig så när det gäller att komponera blir det ganska mycket chansning.

6 comments :

 1. En polaroidversion av lomolagen "shoot-from-the-hip", kanske?

  ReplyDelete
 2. Åh, men det ser ut att vara en nyare verision av den jag har som är vit och brun. Men den verkar fungera riktigt bra iaf!

  ReplyDelete
 3. amanda: den vit/bruna är så himla snygg (på tal om ingenting) :) ja, den fungerar jättebra än så länge. det blir lite väl överexponerat ibland men jag orkar verkligen inte pilla med ND-filter och sånt som man egentligen ska om man använder 600-film.

  ReplyDelete
 4. Jag ÄLSKAR alla dina bilder. Jag har alltid velat ha en Polaroid, vart köpte du din?

  ReplyDelete
 5. frida: tack så mycket :) jag köpte min på tradera. det är troligtvis lättast att få tag på en där, finns många uppe hela tiden.

  ReplyDelete