March 18, 2009

this heart of mine


11 comments :

 1. du är så fantastiskt duktig. jag önskar jag hade ett av dina fotografier i stort format att sätta upp i lägenheten min,

  ReplyDelete
 2. wow. dina bilder, shit! man kan verkligen drömma sig bort på dem. sitta och fundera, tänka och helt enkelt vara i en annan värld. bilderna är så utrycksfulla och personliga. det är nästan så att man kan gråta, för det är så vackert och fint. herre gud säger jag bara, du är grym.

  ReplyDelete
 3. ååh, dina bilder! <3 älskar ljuset i dessa!

  ReplyDelete
 4. le mak: thanks :)

  jennifer: åh, det var en jättefin komplimang måste jag säg! tack :* om du någon gång skulle vilja ha en bild att sätta upp på väggen så kan jag fixa det till dig, det är inte så himla dyrt att trycka upp. det som kostar är dock frakten, men då får man se till att få valuta för pengarna, haha :)

  michelle: tack så hemskt mycket! vet inte ens vad jag ska svara på det, men jag blir verkligen jätteglad.

  clara: tack!

  anonym: jag tar det som en komplimang. tack :)

  ReplyDelete
 5. amazing pics, check my blog.

  ReplyDelete
 6. Åh, this heart of mine, en av mina favoritlåtar, tror inte det var Pain of Salvation du menade, men bilderna passade så väldigt bra in^^

  Ha en trevlig dag!

  ReplyDelete
 7. najnaah: ja, jag syftade på tindersticks som (också) har en låt som heter så :) tack!

  ReplyDelete