March 20, 2009

two polaroidsFörsta testbilderna med SX-70:n. Är inte hemma just nu och kan inte scanna bilderna så jag har bara fotat dem rakt av.

10 comments :

 1. ooh. jag gillar det

  ReplyDelete
 2. You have very unique style, I enjoyed your gallery very much. Awesome work!

  ReplyDelete
 3. Hur gör du för att råda bot på radbytena mellan bilderna?
  Har provat det mesta :p

  ReplyDelete
 4. mica: jag kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde, men från början är det ju en "ram" runt varje bild som gör att det blir stort mellanrum mellan två bilder, så jag tog helt enkelt bort detta i html-mallen. tittade lite nu, och om du går in i mallen så finns det ett ställe där det står

  "a img { border-width:x" (x står för valfri siffra).

  min siffra är 0 så troligtvis har det varit ett högre tal där från början. testa att ändra det till 0 och se om det funkar :)

  ReplyDelete
 5. Åh, det funkade! Tack. :)

  ReplyDelete