December 30, 2008

18:08

Under de senaste dagarna har jag känt mig lagom stel och yr, tack vare en förkylning som jag fick lagom till vår stugvistelse. Nässpray och alvedon gör det dock lättare att härda ut, och det börjar kännas bättre. Vi tittar på minst två filmer varje kväll, köper frallor till frukost varje morgon (läs: halv tre på dagen), promenerar längs strandkanten och sover hud mot hud under ett stort fluffigt duntäcke varje natt. Bättre kan det inte bli.

För ett par dagar sen kom jag underfund med att jag glömde att ta med en usb-sladd hit, och jag har heller ingen minneskortläsare här, så några foton blir det inte förrän vi har kommit hem igen, och vem vet när det blir. Så istället bjuder jag på fyra flickr-favoriter:


1. Untitled,
2. Untitled,
3. Inner Silence,
4. *

3 comments :

 1. Krya på dig!
  Och gott nytt år :*

  ReplyDelete
 2. Hmm.. vad är det med folk och bilder på ryggar egentligen? Om man kollar på portfolien till alla kidsen på göteborgs högskola för fotografi så har vartenda myra en blek bild (gärna blå) på ngns rygg. Är det så bra, egent-ligen?

  ReplyDelete
 3. ulicam: ärligt talat så tycker jag att det kan vara otroligt fint med bilder på ryggar, fast jag kan inte direkt sätta fingret på varför. det är så.. jag vet inte, "naket", men i en helt annan definition.

  ReplyDelete