December 25, 2008

19:49


Säg hej till min nya kärlek! En av årets julklappar, troligtvis min favorit också. Resten av klapparna bestod av ett par engångskameror, ett duntäcke, en hylla, fotoramar, två dvd-boxar, två filmer, choklad, pengar och en massa trisslotter. Senare ikväll när jag och L bosatt oss i Mellby blir det ännu mer julklappsöppnande dessutom, och jag borde packa det sista så att jag är redo att åka när han kommer. Så ja, aktiviteten här lär minska en aning nu, som sagt.

6 comments :

 1. Hejsan. Jag har nyligen upptäckt din blogg och undrar vilka kameror du har? Tycker du bättre om att fota analogt eller digitalt? Äger du någon polaroidkamera?

  ReplyDelete
 2. åh fick en precis likadan! kan knappt vänta tills jag får prova den :>

  ReplyDelete
 3. Your Pictures are just amazing !!!

  ReplyDelete
 4. what a beauty. ^__^
  ha det så mysigt i stugan.

  ReplyDelete
 5. Hannele: Till digitalt använder jag en canon eos 350d och en nikon d70 (som är min pojkväns), till analogt har jag en canon eos 3000n, holga 120sf, minolta hi-matic gf och det nya tillskottet i samlingen; en holga 135bc. jag har en polaroidkamera med namnet 636 autofocus.

  jag fotar mest digitalt, fast jag föredrar analogt, men det kan bli dyrt i längden med framkallning och sånt, vilket är lite synd.

  ReplyDelete
 6. I lov your work.
  nice 2009.
  Moskow!

  www.moskow.com.br

  ReplyDelete