September 9, 2008

19:53

Jag har haft extremt tråkigt de senaste timmarna. Städade och rensade garderoben förut som sagt, nu är det ganska glest och man kan bläddra mellan kläderna utan att bli förbannad över att det är för trångt. Då det var ganska självklart vilket jag skulle behålla och vilket jag skulle slänga bort tog det inte mer än drygt en halvtimme, och sen dess vet jag inte ens vad jag gjort. För ett par minuter sen googlade jag mig själv i brist på annat av värde, och fann en fransk blogg med ett inlägg med ett par av mina bilder samt en liten text.

"Retrouvez l’univers de la jeune photographe suédoise popsongs (Annette Pehrsson de son vrai nom, et âgée d’à peine 19 ans s’il vous plait) sur son compte Flickr ou directement et entièrement sur son portfolio. Bizarre, indescriptible, particulier… Il y a un peu de Tim Burton et de Jeunet là-dessous. Non?"

Hittade ingen bra översättningssida (de översätter ju alltid fel) och jag kan inte franska heller, men det här var det bästa jag kunde få fram:

"Find the universe of the young Swedish photographer popsongs (Annette Pehrsson of its true name, and of hardly 19 years) on her Flickr account or directly and entirely on its portfolio. Odd, indescribable, particular… There is a little Tim Burton and Jeunet down there. Not?"


Jag kunde inte låta bli att le när jag läste det. Och mitt humör blev genast mycket bättre. Nu ska jag äta kakor och snart börjar dessutom Top Model 10. Min kväll är räddad!

3 comments :

  1. Är det inte bättre om du är här då? Du har väl fortfarande tråkigt, men du får träffa mig ibland iallafall :) :*

    ReplyDelete
  2. men jag tycker inte om att sitta instängd ensam på ditt rum :P

    ReplyDelete
  3. Det är inte helt fel att bli jämförd med Burton och Jeunet.

    ReplyDelete