September 9, 2008

14:01Tisdagar är alltid de mest meningslösa dagarna. Det var den värsta dagen när man gick i skolan, och det är fortfarande den värsta dagen, trots att det var över ett år sen jag gick i skolan sist. Den försvinner inte lika fort som måndagen, den är seg och utdragen, och det är inte ens i närheten av helgen. Jag känner mig alltid rastlös på tisdagar om jag inte har något vettigt att göra, så såhär ser mitt schema ut för dagen: städa i garderoben! Den är så fullpackad att det är jobbigt att både ta ut något därifrån och att hänga in något, dessutom måste jag göra mig av med kläder som är för små och sånt som jag aldrig skulle få för mig att gå klädd i nuförtiden.

Det här kommer säkert hålla mig sysselsatt i någon enstaka timme, och sen sitter jag här igen och har ingen aning om vad jag ska göra för att få tiden att försvinna.

Förresten, på tal om kläder, så fick jag en ny klänning på posten idag. Jag älskar post! Speciellt när det är paket till mig.

5 comments :

 1. den översta bilden är underbar! önskar att mina fönsterbräden också skulle gå att sitta i...

  ReplyDelete
 2. det är trevligt att sitta i fönster. jag önskar att mitt var lite större, det är knappt att jag får plats :)

  tack!

  ReplyDelete
 3. jag älskar tisdagar. det är skönt att bara ha ett tomt hål som man kan fylla med lite vad man vill. tisdagarna är mina lugna & sköna dagar :)

  ReplyDelete
 4. jennifer > tur att det finns någon som har trevliga tisdagar :)

  ReplyDelete