September 22, 2008

15:26

Leo körde precis till jobbet och jag sitter på hans säng och tittar på Seinfeld. Stod inte ut med tanken på att inte få vara nära honom förrän på fredag, så jag följde med honom hem idag. Vi var i Mellby den här helgen också, det är alltid trevligt att få vara helt ensamma. Vi satt på sanddynorna vid stranden och tittade på solnedgången, experimenterade med polaroider och tändstickor, tände en brasa i stugan, bakade kladdkaka och tittade på Californication (en tv-serie med David Duchovny som jag uppmanar alla att titta på!).

Leo gjorde dessutom en jättefin sak för mig. När vi var på h&m förra lördagen såg jag en polotröja/klänning som jag väldigt gärna ville ha, men den var helt slut i min storlek, fanns varken i stan eller på Eurostop, vilket var en aning frustrerande, speciellt när Leo sedan, under nästan hela veckan, fortsatte prata om tröjan. Så i torsdag gick han upp jättetidigt och körde ända till Kristianstad innan jobbet bara för att se om de hade tröjan där. Vilket de också hade, så nu sitter jag och myser i min nya tjocka tröja med stor krage och ett par tjocka gråa strumpbyxor och tänker på hur fin han är.

Det blev inte så mycket fotande i helgen, ett par polaroider, men eftersom jag inte är hemma nu har jag ingen tillgång till min scanner. Nu ska jag iallafall städa Leos rum, det ser ut som ett slagfält här inne och jag får huvudvärk bara jag tittar mig omkring.

1 comment :