September 24, 2008

15:45

Känner mig väldigt trött och hängig idag, huvudvärken blir bara värre och värre. Att jag för tillfället "bor" hos Leo gör saken bättre dock. Hade jag varit ensam hemma nu hade jag förmodligen bara legat rakt upp och ner i sängen och stirrat upp i taket och låtit alla tankar dra iväg mig till något sinnestillstånd jag inte ens vill tänka på just nu. Istället ligger jag i Leos säng, väntar på att han ska komma hem på lunchrast och lyssnar på mysiga Broken Social Scene - Anthems for a seventeen year old girl om och om igen. Bläddrar dessutom i Anton Corbijn's U2 & I som Leo köpte till mig för ynka 49.50, vilket måste vara ett seriöst misstag från Bokus sida, för nu, kanske en vecka (?) efter det att han beställde den, kostar den drygt 650kr. Haha! 400 sidor fantastiska bilder. Kan hålla mig sysselsatt ett bra tag. Tack älskling. (Kanske ska tillägga att det egentligen var menat som en födelsedagspresent, men han kan aldrig hålla sig när gäller att ge saker. Sötnos). Har egentligen ett par bilder att redigera, men den här datorn är helt värdelös när det gäller sånt, skärmen gör mig helt galen med sina konstiga färger och jag vet inte allt. Orka.

0 comment(s) » :

Post a Comment