September 30, 2008

02:21

Jag har varit hemma i drygt 13 timmar och jag är redan less på allt. Det finns nog inget jag hellre vill än att flytta just nu, även fast det hade känts lite konstigt på ett sätt också. Precis allt går mig på nerverna här. Jag får aldrig vara ifred, jag vill inte att någon annans tv ska överrösta min, jag vill inte behöva svara på tilltal eller jobbiga frågor / påståenden om jag inte känner för det och jag vill inte känna mig tvungen att svara i den förbannade telefonen även fast jag vet att det med all säkerhet inte är till mig (om det inte är statistiska centralbyrån som ringer för femtiosjunde gången för att fråga om jag har ett jobb). Under de timmar jag varit hemma idag har jag varit tvungen att hålla mig för att skrika flera gånger av frustration när någon har pratat med sig själv på ett otroligt irriterande sätt. Jag vill bara packa ner hela mitt liv i lådor, ta med katterna och flytta till en fin liten lägenhet med en balkong där jag kan sitta och göra ingenting. I fred. Fast Leo måste såklart också bo där, honom är jag mer än gärna ensam med.

2 comments :

 1. åh, jag har läst din blogg jättelänge nu utan att kommentera. men i alla fall så känns det lite bra (och ganska konstigt) att du tänker nästan exakt samma saker som jag.
  sådär på tal om ingenting egentligen.
  du får leta efter en lägenhet (:

  ReplyDelete
 2. haha, åh, vilken tur att det finns likasinnade där ute :)
  känns dock lite onödigt för mig att leta lägenhet nu, har ingen som helst inkomst och skulle inte kunna klara av ens en månads hyra. men någon gång inom en snar framtid hoppas jag :)

  ReplyDelete