September 29, 2008

17:54

Ett par bilder från helgen. Vi tog en minst sagt onödig bilfärd till Halmstad på lördagen och kom hem med ingenting. Vi delade dock på en måltid från pastavagnen, så vi var iallafall mätta. Det känns som att resten av helgen har bestått av matlagning (tacos med för stark köttfärs i fredags. klyftpotatis och rostbiff med rödvinssås i lördags. någon pastaröra med kyckling, champinjoner, chili och vitlök i söndags, leo åt visserligen klyftpotatis och en kycklingklubba, men ja.) och filmtittande; Falling down, Tillsammans är man mindre ensam, Jaws, The Frighteners och Fantastic 4. Med en hel del inslag av diverse säsonger av Vänner.Nu ska jag snurra vinyler, bläddra i min U2/Corbijn-bok och invänta min bakpotatis som står i ugnen.

5 comments :

 1. åh, bilden på dig & leo är sjukt fin. den på bara dig med starkt solljus i bakgrunden med. riktig myskänsla!

  ReplyDelete
 2. verkligen mysiga bilder! jag gillar bilden på dig i de mysiga ljuset.

  Tillsammans är man mindre ensam är verkligen en kanon bra film!

  ReplyDelete
 3. Den på dig i färg i motljuset är helt UNDERBAR!

  ReplyDelete
 4. Den med bildörren blev ju jättefin, jag känner mig faktiskt nästan lite duktig ^^
  Jag vill sova med dig i natt..

  ReplyDelete
 5. leo > jag tycker att den ser lite konstig ut. eller, jag ser konstig ut rättare sagt. synd att skärpan inte är där den ska bara, eller att det var ännu mer oskärpa på ett fint sätt. du är söt :) jag vill sova med dig med.

  ReplyDelete