September 17, 2008

01:34

Min enda tröst idag är att mockarutorna blev lyckade.

Berätta något fint för mig. Vem som helst, vad som helst. Snälla.

12 comments :

 1. Idag hjälpte jag en liten dam över gatan. Hon sa tack och gav mig en femkrona. Den skulle du fått, om jag kände dig nu.

  ReplyDelete
 2. Jag vet inte om det är så fint, men det är lite komiskt. Jag har bestämt mig för att lära mig spela fiol. Och mitt mål är att jag ska lära mig Äppelbo gånglåt till min födelsedag för att överaska mig familj när dom hälsar på. Än så länge låter det verkligen inte bra. Men min Blinka lilla stjärna är vacker, den får du!

  ReplyDelete
 3. Något fint är att det är höst nu och allt luktar så väldigt mycket godare nu.
  Dessutom kan man klä sig i sjalar och mys och snart vantar!

  ReplyDelete
 4. Tänk på när vi var i Göteborg och såg kent på frihamnen det var ju wonderfull, när vi bara var tvungna o åka dit. sen kom vi på att vi inte kom hem och fick sova på busstationen .
  <3

  ReplyDelete
 5. Jag blir så inspirerad och glad när jag ser dina bilder. De är så otroligt fina, framför allt ljuset. Du kan ta kort på något enkelt och simpelt men ändå blir kortet så speciellt. Du är hur duktig som helst och jag önskar att jag var du, ibland.

  ReplyDelete
 6. tack för allt fint ni skriver, det fick mig att bli distraherad en stund <3

  ReplyDelete
 7. Du var med i en dröm jag hade för ett bra tag sedan, dina bilder gör såpass mycket intryck på mig att du är med i mina drömmar. (Du flyttade in på min gata och det var intressant.)
  Hoppas du mår bättre snart.

  ReplyDelete
 8. te finns och man kan dricka det ur små söta tekoppar med fat så mycket så man blir kissnödig och sen när man går på toa så läser man dikterna och tittar på de fina bilderna som sitter på väggen och sen när man spolar så faller blicken på skylten som jag gjort där det står "sitt ner när du kissar eller jag skär av dina genitalier med en gaffel" och så skrattar man lite åt tanken och sen dricker man lite mer te och går ut på balkongen med ett duntäcke och röker och tittar på folk som går förbi och på gatlyktorna och inser att gatan är himla fin på natten och sen så tar man in duntäcket och gosar ner sig med ännu en kopp te (jag dricker mycket te) i sängen och önskar att någon var där och gosade bredvid med det andra täcket och sen när man skall sova bullar man upp med kuddarna bredvid sig så det känns som att någon ligger bredvid och så lyssnar man på the cure och shout out louds och bara har det mysigt och sen när man kommer till skolan och repar teater så har man så himla kul och skrattar och skrattar och skrattar för att de andra skrattar så man kommer av sig hela tiden för att ens replik är så rolig och sen när man kommer hem så ligger ljuset så fint på den gula soffan att man bara måste sätta sig där med en kopp te. te är fint. och du är himla fin du också.

  ReplyDelete
 9. det tragiska är att jag inte kan komma på något fint att skriva.
  -
  förutom att dina bilder är helt fantastiska, vilket säkert du med är.

  ReplyDelete
 10. jag hoppas det är bra nu, vad som än hade hänt.

  ReplyDelete
 11. det är fortfarande inte bra, men det är bättre, och på bättringsvägen. hoppas jag iallafall. annars vet jag inte vad jag tar mig till.

  ReplyDelete