September 18, 2008

01:26

Värst vad alla har bråttom med att bli vuxna. Jag försökte hitta något som kunde distrahera mig igårkväll, och bestämde mig för att snoka reda på info om hur ett par av mina barndomsvänner som jag inte pratar med längre har det nuförtiden. Det känns som att alla är gravida, iallafall två (kanske tre, men jag kan minnas fel), en annan har tillochmed gift sig (och väntar barn). Jag förstår inte hur vissa kan bli vuxna så fort. I mitt huvud är jag fortfarande sexton, osäker på allt och har ingen aning om vad jag vill med mitt liv. Förutom ett par detaljer då, och de sakerna har jag aldrig varit mer säker på.

Jag har spytt tre gånger idag. Vad fan är det med mig? Jag vill inte må såhär. Jag har ingen ork, har knappt kunnat äta något på hela dagen pga illamåendet, sprungit fram och tillbaka till toaletten med rädslan för att jag måste spy, och jag har inte ens orkat plocka fram kameran en enda gång på ett par dagar.

2 comments :

  1. hmm oj va man kände sig träffad där me att "gått å gift sig och e nu gravid".. japp men ja oxå världens lyckligaste :D de har hänt så otroligt mycket sen högstadiet så d finns inga ord.. ja tycker inte ja stressar utan gör de som känns helt rätt.. du vet de e super många från skolan"veinge" som redan har barn el ska ha.. hoppas allt e bra me dig tjejen :D

    ReplyDelete
  2. haha, ja, hoppas du inte tog illa upp eller något, det var inte min mening isåfall :) blev bara lite måttligt chockad när jag fick reda på det. men bra att du är lycklig, det förtjänar du verkligen!

    ReplyDelete