September 16, 2008

15:17

Vaknade med svullna, röda ögon och en klump i halsen vid halv ett-tiden. Det första jag såg när jag vaknade var din ros som stod på bordet, och jag brast genast i gråt. Försökte ta mig samman, låg och stirrade upp i taket i en halvtimme för att försöka lugna ner mig. Jag vill må bra, jag vill inte vara ledsen för det här, men ändå kan jag inte låta bli att låta tankarna snurra runt i mitt huvud. Jag lyssnar på Tiger Lou - Sam, as in Samantha (tryck för att titta och lyssna här) om och om igen. Precis så känns mitt humör idag, känslan jag får av den låten.

Men jag ska iallafall baka mockarutor för att försöka skingra tankarna en stund.

9 comments :

 1. Vad har hänt? :/

  ReplyDelete
 2. det är nog inget jag vill nämna här :/

  ReplyDelete
 3. din blogg gör min dag. och du fick mig att börja ta hand om min egna blogg. och dessutom vill jag tillägga att du ser så intressant och speciell ut. underbart! tack.

  ReplyDelete
 4. åh varför lessen gumman?

  ReplyDelete
 5. massa krångel, problem hit och dit.. vill inte riktigt förklara här :/

  ReplyDelete
 6. lilla du! hoppas det ordnar sig. du är bra.

  ReplyDelete
 7. I know this is a very old post and all, but I still would like to say something. Your photos are a huge inspiration for me and have been for a long time ever since I found you on flickr. Everything you shoot is stunning and natural. It reminds me of the beauty in people and places and makes me want to try new things with my photography. I love reading your blog because it's relatable and sincere.

  ReplyDelete
 8. jabberwock: thank you so very much for those kind words, it means a lot to me! I'm glad you enjoy reading this blog as well, though I don't write as much as I did in the beginning.

  ReplyDelete