August 22, 2008

23:13

Något jag stör mig på fruktansvärt mycket är folk som sover praktiskt taget helt påklädda. Visst, det är väl deras val och ensak, men hur kan det ens vara bekvämt? Långa byxor som korvar sig och t-shirts/skjortor som vrider sig över hela överkroppen. Bah. Anledningen till att jag gnäller är att jag såg ett par på tv nyss som sov i sina stela pyjamasar. Ska man sova ordentligt kan man på sin höjd ha ett linne på sig. Men det ultimata är ändå ett par trosor eller helt enkelt inget alls, så att huden får en chans att andas lite. Och att sova hud mot hud med någon är ändå bäst.

Meningslöst babbel, jag vet. Jag var iallafall duktig och skaffade kosttillskott idag. På ett sätt känns det redan som att det fungerar, fast det är nog bara inbillning. Leo kommer snart och jag borde duscha, men jag orkar verkligen inte.

Funderar på att locka håret. Har alltid undrat över hur det skulle se ut.

7 comments :

 1. hah, jag tycker att det helt enkelt blir för kallt utan kläder. fast oversized tshor är ok att sova i!

  ReplyDelete
 2. men det är ju det täcket är till för :) om man då inte har ett för tunt täcke av någon anledning, men det är ju dumt.

  ReplyDelete
 3. men täcket glider runt och av och på hela tiden. :')

  ReplyDelete
 4. haha, det har du iofs rätt i. fast nu förtiden tycker jag att det är varmt även utan täcke, fast det kanske bara är mitt rum som har dålig luftkonditionering :)

  ReplyDelete
 5. Hud mot hud är bäst :)

  Janna har förresten kanske en locktång, kanske.. hade du isåfall velat testa vara lockig någon helg när vi är här? ^^

  ReplyDelete
 6. min hud mot din hud är bäst!

  haha, kanske det :)

  ReplyDelete
 7. Fast det kan ha varit en plattång, hmm.. :P

  ReplyDelete