August 22, 2008

13:20

Jag gråter ibland. Just nu är ett sånt tillfälle. Blev precis klar med att radera drygt 600 gamla dagboksinlägg på helgon (något jag jobbat på i ett par dagar). Självklart kunde jag inte låta bli att läsa ett par av dem, och det kändes mest som ett oändligt klagande över livet och över en viss person. Ord som "jag saknar oskar" och "om du bara kunde förstå" förekom cirka 201356237 gånger. Jag vill spy på mig själv. Och så sitter jag här och känner mig sentimental, men inte alls på ett bra sätt. Tårarna bränner fortfarande litegrann och allt gör fruktansvärt ont just nu. På ett sätt ångrar jag att jag tog bort allt dock.Den här natten har inte varit alls vettig. Gick till sängs vid 02:30 ungefär, lyssnade på Radio Dept som vanligt och kände mig onormalt mörkrädd. När skivan tog slut låg jag och vred mig i flera timmar. Kunde verkligen inte somna, inget var bekvämt och jag höll mig vaken genom att ligga och fundera på vilken axel som är mest bekväm att sova på. Sen började det blixtra och mullra utanför fönstret och det hjälpte ju verkligen inte alls. Efter ett par timmar till måste jag ha somnat, för jag kommer ihåg att jag drömde obehagliga drömmar som jag just nu inte kan sluta tänka på. Jag vill gräva ner mig någonstans. Eller få allt att sluta göra ont.

Jag känner mig alldeles matt, borde göra något åt min järnbrist, men vitamintillskott kostar och varar inte så värst länge. Nu ska jag iallafall göra frukost och sen ska vi in till stan och köpa presenter till pappa.

2 comments :

  1. du skriver väldigt bra. och jag tror vi alla gråter ibland, även fast vi kanske inte vill. saker river upp och saker svider, tyvärr.

    ReplyDelete
  2. tack så mycket, det var snällt sagt, jag känner mig för det mesta krystad när jag skriver.

    och ja, det är ju tyvärr så.

    ReplyDelete