August 21, 2008

18:41

Det är läskigt att handla på ebay. Köpte polaroidfilm tidigare idag och nu sitter jag här och har ångest över om allt verkligen blev rätt. Jag är nog bara paranoid som vanligt. Letade även efter ett par Anton Corbijn-böcker, blev inspirerad och tog fram Famouz och bläddrade i drygt en halvtimme.Seriöst min favoritfotograf. Kolla hans grejer på corbijn.co.uk

Nu ska jag fixa mat. En soppa jag aldrig gjort förut. Men det blir nog bra.

5 comments :

 1. du vet inte om man kan få tag på sx-70 film någon annanstans än på ebay? ledsen att jag frågar, men jag vet ingen annan som fotar med polaroid.

  ReplyDelete
 2. åh, corbijn är underbar. jag har också famuoz hemma.

  ReplyDelete
 3. elin > ingen aning faktiskt, men det är nog både lättast och smidigast att köpa på ebay. om du är rädd för att åka på tullavgifter så testa ebay.co.uk istället :)

  jennifer > det är han onekligen! jag måste skaffa fler av hans böcker.

  ReplyDelete
 4. Ska jag köpa fler böcker till dig? ^^

  ReplyDelete