August 25, 2008

14:07

I söndags planerade jag och Leo att göra Borsjtj, en rysk rödbetssoppa, och gav oss ut på vägarna i jakt på rödbetor och annat som kunde tänkas behövas. Vi körde genom Båstad och upp på Hallandsåsen där vi letade efter "grönsaksstånd" som kan ses på en av bilderna nedan. Det första vi kom till hade så gott som inga grönsaker kvar så vi körde vidare, hittade ett till med ett lite större utbud, men alla rödbetor var slut.

Det som var mest frustrerande var att jag hade glömt sätta i minneskortet i min kamera, det satt kvar hemma i datorn och skrattade åt mig förmodligen. Med tanke på att utsikten från Hallandsåsen är hur fin som helst var jag lagom irriterad på situationen. Men jag hade iallafall fyra bilder kvar i polaroiden.

I vilket fall som helst så hittade vi inga rödbetor på Hallandsåsen, så vi körde vidare till Maxi som planerat, och där hade de rödbetor. Dyra dock. Men soppan blev god iallafall.

2 comments :

  1. Det var trevligt att köra rundor där :)
    Och visst blev soppan god? :D

    ReplyDelete
  2. det var det, frustrerande att mitt minneskort stannade hemma bara.

    ja, det blev den :)

    ReplyDelete