August 25, 2008

13:21

Leo hade med sig ett sött litet paket till mig i fredags.Det får mina fötter att se väldigt stora ut känns det som. Jag har jättesmå fötter egentligen, på tal om ingenting.

Hursomhelst, han åkte precis hem och jag har redan tråkigt.

4 comments :

 1. psssssst! (men vad var det i paketet då??!! :D )

  ReplyDelete
 2. haha, det var ett par leggings som jag velat ha ett tag. fast när vi öppnade själva förpackningen (leo hade inte gjort det innan han slog in paketet) så visade det sig att det bara var ett par knästrumpor, och det var ju inte lika kul, så vi skickade tillbaka dem.

  men paketet var fint iallafall :D

  ReplyDelete
 3. ni verkar ha världen sötaste förhållande,

  ReplyDelete
 4. Synd att det inte var såna som det skulle vara. Bleh. Det hade varit fint :)

  ReplyDelete