August 26, 2008

01:29

Nattmackor är det bästa som finns. Iallafall när man är hungrig innan man tänkt gå och lägga sig och inte riktigt vet vad man ska göra åt det. Sitter just nu med två mackor och ett glas oboy framför mig. Hade dock föredragit apelsinjuice, men man får ta vad man har. Undrar varför mackor är mycket godare på natten än när man äter det till frukost på morgonen.Och här sitter jag och ser torr ut. Tog ett par bilder i köket tidigare idag, men resultatet blev inte alls som jag ville så jag slänger upp en testbild där jag kollade om skärpan låg där den skulle. Jag är så förbannat trött på min kamera. Ge mig ett jobb och en stadig inkomst så att jag kan köpa en 5d någon gång.

Förresten så finns det väldigt mycket skumt folk på flickr. Tidigare idag fick jag ett meddelande där någon skrev "min fru tycker att du är otroligt het, vi letar efter en "playmate" till hennes första "girl on girl-experiment", låter det kul?"

HAHA.

Min oboy tog precis slut. Jag orkar inte gå och hämta mer.

6 comments :

 1. du ser väldigt annorlunda ut på bilden. inte på ett dåligt sätt eller så, bara annorlunda.

  ReplyDelete
 2. jag tycker att jag ser lite manlig ut på något vis.

  ReplyDelete
 3. Du är söt :)
  Saker är bara inte goda på morgonen, man är väl för trött och grinig då för att uppskatta det goda ^^

  Jo, det hade varit trevligt att byta ut din kamera mot någon som fungerar, men om du hade haft ett jobb så hade vi inte kunnat leka lika ofta! Eller.. jo, det hade vi väl, vi kan ju ändå inte leka under veckorna, men ja :)

  ReplyDelete
 4. ja, jag antar att det är så :)

  jag hade gärna haft ett jobb, och ja, det spelar ju ingen roll eftersom det troligtvis hade varit under veckorna isåfall.

  ReplyDelete
 5. Visserligen kommer jag ju sluta jobba om någon månad, förhoppningsvis (tror jag hoppas på det iallafall), och om du har jobb då så kommer vi inte kunna leka lika mycket :/

  ReplyDelete