August 26, 2008

15:22

Min inplanerade fotorunda blev inte av imorse. Hade ställt mobilen på nio för att försöka komma upp i lite hyfsad normal tid, men när den började väl pipa stängde jag bara av den, vände mig om och sov till halv ett, som vanligt. I vilket fall som helst så regnar det, så det hade inte gått ändå. Istället har jag sysslat med att titta i gamla fotoalbum från 60-70-talet. Hittade inte de bilder jag letade efter, men väl en pytteliten orange-färgad bok med foton i storleken 4x4cm från mitten av 70-talet. Bestämde mig för att scanna in ett par som jag tyckte var söta. Har ingen direkt koll på vem som tagit bilderna, kan ha varit min pappa, mammas systers ex-man eller något sånt.EDIT 15:41
Solen kom fram och regnet har slutat! Ska nog ta mig ut en runda ändå.

0 comment(s) » :

Post a Comment