June 14, 2010

two


13 comments :

 1. four picutre here is just amazing!! love this!

  ReplyDelete
 2. This is absolutely lovely. These photos are truly wonderful - especially the second!

  ReplyDelete
 3. Hej. Det slog mig idag, att, jag har hämtat inspiration och njutit av din konst, faktiskt så länge jag kan minnas. Alltså, sen flera år tillbaka, på bilddagboks-tiden. Trots detta tror jag inte att jag en enda gång lämnat en kommentar, eller, iallafall inte på sistone. Jag vill bara säga att det du gör är otroligt vackert, och att det är någonting som jag faktiskt mår bra av, varje dag. Jag älskar att se dina bilder. Det är som att lyssna på en förjävla bra låt och bara, känna att man får ge uttryck för någonting. Tack. Du är bra.

  ReplyDelete
 4. Det blir väldigt fint med formatet.

  ReplyDelete
 5. GREAT!

  http://bethereorbesquared.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. tack/thanks!

  sara: åh, tack. så otroligt mycket tack. jag vet knappt vad jag ska svara, fina ord som dessa gör mig alltid mållös.

  fredrik: visst blir det! jag gillar det bara mer och mer.

  ReplyDelete
 7. Åh svensk sommar.
  Det saknar i mig!

  ReplyDelete
 8. sofia: men det verkar vara ganska fint där du är också :)

  ReplyDelete