June 6, 2010

a little kitten


I've been sitting on our porch since I woke up this morning, with this little guy sleeping on me. He has a sibling as well, but he or she didn't seem to like sleeping in my lap as much as this one did.

24 comments :

 1. :-O!!!!!!!!!! Beautiful

  ReplyDelete
 2. His coat pattern is almost identical to that of your tights! A beautiful picture.

  ReplyDelete
 3. So adorable. :) Love the feel.

  ReplyDelete
 4. det var det sötaste jag sett på länge. jag är avundsjuk!

  ReplyDelete
 5. men åh! nu smälter jag sådär igen. så som jag brukar göra av dina fotografier.
  jag måste säga att jag är så otroligt imponerad av din vardagskreativitet. det känns som att du kommer på någonting fint att fånga varje dag, även om det kanske bara är en vanlig mulen tisdag. hur du gör vet jag inte, men fortsätt så jag har någonting såhär pass fint att kika in på.
  kram på dig.

  ReplyDelete
 6. Det här är......finner inga ord!!
  tappade andan en stund...

  ReplyDelete
 7. Hey girl!
  Eftersom jag redan anlitat dig som min frågelåda tänkte jag passa på igen.
  Kan man se besökarstatistik på blogspot?

  Och för övrigt, jag har alltid undrat hur du blev så uppmärksammad :)!

  ReplyDelete
 8. This must be the cutest thing ever :)

  ReplyDelete
 9. thanks for the comments everyone!

  jennifer: du är så väldigt fin. tack så otroligt mycket!

  johanna: man kan inte se statistik på blogspot, man får använda någon annan statistiksida som man kopplar ihop med sin blogg. jag använder statcounter.com, och sen ska google analytics vara bra, har jag hört :) hur jag blivit så uppmärksammad vet jag inte precis, men jag antar att folk hittat hit genom andra sidor där jag lägger upp foton (flickr osv). förut var jag ganska aktiv på bilddagboken också, och när jag lämnade det så hade jag en hyfsat fast besöksskara från en del av dem som brukade besöka min bilddagbok. sen har det bara flutit på :)

  ReplyDelete
 10. Oooo what a gorgeous little meow!
  xx

  ReplyDelete
 11. Haha jag kan säga att jag är en av dina bilddagbokenbesökare. Eller var, eller vad man säger!
  Jag antar att jag inte kämpar tillräckligt mycket för att bli uppmärksammad heller, men det kommer väl när det kommer :) om det gör det!

  Och tackar, jag ska testa sidorna du sa!

  ReplyDelete
 12. It is cute !!!! :D

  ReplyDelete
 13. det var så himla länge sen jag kollade din blogg.. men om jag inte minns fel så är du svensk, eller du skrev på svenska iaf.
  vill också säga att du inspirerar mig grymt mycket! du och din pojkvän tar jätte snygga bilder.

  jag är ingen kameraexpert.. så jag undrade vad Zenit-b betyder, vilket jag googlade, och såg att det var en kamera? eheh.. tur man har koll.. men jag är inte säker, för jag orkade inte riktigt läsa allt.. men isåfall.. använder du film till den kameran? vilken film isåfall?

  jag har ingen koll på om du svarar på frågor som folk komenterar.. men det är ju alltid värt ett försök :)

  ReplyDelete
 14. johanna: om man lyckas marknadsföra sig själv på rätt så kommer det med tiden :)

  carro: jag är svensk, men jag har börjat skriva bloggen på engelska nu istället för att jag har fler besökare från andra länder :) ja, zenit-b är en kamera, och det är nog den jag använder allra mest. filmen jag använder till den är vanlig 135-film, och för det mesta av märket fuji superia (iso 200, 400 eller 800), billigt och bra!

  jag försöker alltid att svara på de flesta kommentarer, kan tycka att det inte finns någon mening med att ha en kommentarfunktion om man inte bryr sig om att svara de som tar sig tid att skriva en rad eller två :)

  ReplyDelete
 15. This is so beautiful and adorable it just melts my heart! I love kittens.

  :)

  ReplyDelete
 16. aerussell: kittens are the best! :)

  ReplyDelete
 17. Ååååh, jag får sötöverdos. Vilken liten fluffig en.

  ReplyDelete