September 8, 2009

23:56Lånade Stures lilla framkallningshörna tidigare idag, framkallade två rullar svartvitt, hämtade ut två färgrullar hos Göte Karlsson (med andra ord har jag mycket att scanna i helgen) och sen traskade jag och L in till stan och såg Inglourious Basterds. Tack för alla fina kommentarer ni lämnar hela tiden förresten! Jag känner att jag har varit lite dålig på att svara på sistone.

5 comments :

 1. Åh vad jag vill vara i ett mörkrum igen.

  ReplyDelete
 2. gud så roligt
  och så fint det blev också
  :)

  ReplyDelete
 3. nej nu börjar jag nästan gråta! fattar du hur mycket jag saknar k10? jag snodde med mig en hög rullar innan jag tog studenten, och de är snart slut, men jag har liksom ingenstans att framkalla dem och jag litar inte på någon annan. jag skall nog ta mig till sture direkt när jag kommer hem från kanada.

  fint ser det ut att bli i alla fall.

  ReplyDelete
 4. torunn: jag har saknat det otroligt mycket också, känns så himla kul att framkalla igen efter typ två år. det förstår jag, och sen är ju svartvitt ganska dyrt att framkalla (om man lämnar in rullar till fotoaffärer), så det är ju sjukt bra att man kan göra det hos dem!

  ReplyDelete