September 5, 2009

00:41
Tog en paus från stugvistelsen och begav mig hemåt för att ägna i stort sett hela dagen åt att scanna negativ. Bilderna ovan ska Leo ha cred för. Jag känner mig en aning anti-svartvitt för tillfället och gillade inte direkt några av mina bilder som fanns på rullarna. Nu är jag tillbaka i stugan och känner mig lagom irriterad och ledsen av någon anledning. Men Leo bakar iallafall kanelbullar till mig såhär på kvällskvisten. Det är fint.

10 comments :

 1. ni är så fantastiskt duktiga båda två!

  ReplyDelete
 2. men sötnos då, inte ska du vara ledsen.
  ni är så enormt talangfulla båda två. ser jag inte era namn i konsthallarna runtom i landet om ett par år blir jag förbannad. deal?

  ReplyDelete
 3. i love that pictures. <3

  ReplyDelete
 4. Makalöst vackra bilder.
  Ni är båda otroligt duktiga.

  ReplyDelete
 5. the second one is wonderful.

  ReplyDelete
 6. superfint som vanligt! I mitt hushåll har det också bakats kanel(och blåbärs-)bullar så nu doftar hela lägenheten av världens kanske bästa lukt!

  ReplyDelete
 7. allvarligt talat. du och leo borde få kameraförbud i några månader. som straff för att ha gjort mig farligt avundsjuk på ert bildseende.

  ReplyDelete
 8. åh, jag skulle benämna alla bilder med orden 'bland det finaste jag sett'!

  ReplyDelete
 9. tack för alla fina kommentarer!

  ReplyDelete