September 5, 2009

00:41
Tog en paus från stugvistelsen och begav mig hemåt för att ägna i stort sett hela dagen åt att scanna negativ. Bilderna ovan ska Leo ha cred för. Jag känner mig en aning anti-svartvitt för tillfället och gillade inte direkt några av mina bilder som fanns på rullarna. Nu är jag tillbaka i stugan och känner mig lagom irriterad och ledsen av någon anledning. Men Leo bakar iallafall kanelbullar till mig såhär på kvällskvisten. Det är fint.

10 comments :

 1. ni är så fantastiskt duktiga båda två!

  ReplyDelete
 2. men sötnos då, inte ska du vara ledsen.
  ni är så enormt talangfulla båda två. ser jag inte era namn i konsthallarna runtom i landet om ett par år blir jag förbannad. deal?

  ReplyDelete
 3. i love that pictures. <3

  ReplyDelete
 4. Makalöst vackra bilder.
  Ni är båda otroligt duktiga.

  ReplyDelete
 5. the second one is wonderful.

  ReplyDelete
 6. superfint som vanligt! I mitt hushåll har det också bakats kanel(och blåbärs-)bullar så nu doftar hela lägenheten av världens kanske bästa lukt!

  ReplyDelete
 7. allvarligt talat. du och leo borde få kameraförbud i några månader. som straff för att ha gjort mig farligt avundsjuk på ert bildseende.

  ReplyDelete
 8. åh, jag skulle benämna alla bilder med orden 'bland det finaste jag sett'!

  ReplyDelete