August 9, 2009

sjuttio myggbett


39 på vänster ben, 31 på höger.

18 comments :

 1. Åh gud, stackars dig :(

  ReplyDelete
 2. Stackars dig...
  Gnid basilika mot det, har hört att det ska fungera.
  Annars; salubrin (en norrlännings bästa vän)

  Puss och kram,
  L

  ReplyDelete
 3. du dålig sak! Jag slår vad om att de kliar så mycket.

  ReplyDelete
 4. Oi... and to think I'm already complaining now I have 8...

  ReplyDelete
 5. Jag använder Google Translator för att skriva detta till dig. Jag hoppas att det blir begripligt. Här går jag: Herregud! Det finns för många, ta hand om dig själv. Puss och kram! :)

  ReplyDelete
 6. Jag tror faktiskt att jag slår dig, jag har 39 myggbett bara på vänsterfoten och det är hemskt!

  ReplyDelete
 7. linnéa: tror inte att vi har någon färsk basilika, och jag antar det inte funkar med torkade kryddor :) har provat tandkräm och saltvatten (som tydligen kan funka), men inget hjälper. hittade en flaska salubrin i förrgår som tyvärr nästan var tom, så det räckte inte direkt till alla bett. tänkte ta mig ner till apoteket och köpa antihistaminer nu, får hoppas att det hjälper!

  vincent: yes, it's terrible!

  anonym: de kliar något fruktansvärt. har legat vaken större delen av natten på grund av kliandet och svidandet.

  laura: I don't think I've ever had this many at the same time :/

  le mak: it was a good translation :) thank you!

  becka: usch, det låter helt klart värre!

  ReplyDelete
 8. aj. det är inte skönt. jag har också extremt många myggbett på fötterna. men hudsalva sådan som barn har i rumpan hjälper faktiskt rätt mycket!

  ReplyDelete
 9. fy så jobbigt. mitt rekord är 220 stycken. fast då var jag kanske tio och var på sicilien.

  ReplyDelete
 10. myggbett måste vara jordens mest effektivaste klipulver

  ReplyDelete
 11. ina: jag köpte kestine på apoteket och kliandet försvann helt efter bara någon timme, och jag har inte haft några besvär sen dess :)

  requiem: 220st, inte illa! det kan verkligen inte ha varit kul.

  anonym: helt klart!

  ReplyDelete
 12. Aj, du måste ha fullt upp att klia. Jätte fina foton!

  Så tänkte jag fråga hur du gör för att få så bra upplösning på bilderna. Jag må ha en digitalkamera (än så länge) men resultatet på min blogg blir verkligen uselt.
  Går det att gra något åt det eller får jag bara nöja mig tills vidare?

  ReplyDelete
 13. sun: jag köpte antihistaminer på apoteket och kliandet gick över på någon timme och sen dess har jag inte känt av något :) de flesta bett ser dock ut som blåmärken nu, inte så trevligt det heller.

  laddar upp dina bilder genom blogger när du skriver inläggen? isåfall kan jag förstå att kvaliteten blir lidande, har sett på andra bloggar att de blir ofta blir oskarpa/grötiga/pixliga på sina ställen. jag är inte helt säker på att det här gör någon skillnad, men det bästa är nog att ladda upp bilderna någon annanstans (exempelvis tinypic, photobucket osv), och sen länka in bilderna, antingen med en img src-tag eller bloggers egen länkfunktion. du får helt enkelt testa dig fram, hoppas det löser sig! :)

  ReplyDelete
 14. sv: vad bra att antihistaminer verkade och att dina myggbett slutade att klia :)

  Och tack så hemskt hemskt mycket för ditt tips. Jag prövade att posta dem genom Photobucket (plus i png-format) och nu är de inte lika pixliga.

  ReplyDelete