August 16, 2009

mer bokprat


De två exemplaren av min bok som jag hade till salu är sålda, men jag tänkte beställa hem ett par till då det var fler som ville köpa ett ex. Så om det är några andra som är intresserade av att köpa boken, skicka iväg ett mail eller lämna en kommentar här under, gärna så fort som möjligt så att jag vet hur många jag ska beställa.

26 comments :

 1. jag är enormt intresserad, men jag måste snåla ett tag nu framöver. när hade du tänk skicka efter beställningarna?

  ReplyDelete
 2. jag säger precis som jennifer,
  måste snåla lite och undrar när du tänkt skicka efter beställningarna?

  ReplyDelete
 3. jennifer & madeleine: någon gång innan den här veckan är slut iallafall, och sen borde böckerna vara klara och framme hos mig i slutet av månaden. jag kan såklart beställa två till er som ni kan få köpa när ni känner att ni har råd :)

  ReplyDelete
 4. Jag är också välidgt intresserad av boken. Hur snabbt måste du ha betalt? Jag sitter och väntar på löning, men så fort dom pengarna kommer så är det lugnt.
  Dessutom undrar jag om du har några planer på att göra en bok med dom bilder från bilddagbokstiden? Jag tycker alla dom bilderna var underbara. Om du gör en sån bok får du beställa en åt mig direkt.

  ReplyDelete
 5. fedora: jag behöver inte ha betalt förrän böckerna är klara, dvs i slutet av månaden, men om du behöver vänta ännu längre så är det helt okej för mig :) som jag skrev till de två ovan så kan jag beställa ett ex till dig också som du kan köpa när du känner att du har råd :)

  det beror på vilka bilder från bilddagbokstiden du menar? om det är jättegamla bilder så är det nog inte så troligt, men om det är lite nyare (runt 2008 i kalendern) så finns några av dem med i den här boken :)

  ReplyDelete
 6. Super =) beställ gärna en åt mig då också

  Jag tänkte bla på HDR-bilderna och dom som togs under den perioden, men dom kanske är betydligt äldre? Hur som helst är dom bilderna otroligt fina =)

  ReplyDelete
 7. fedora: då gör jag det :)

  kommer inte riktigt ihåg när de bilderna togs, och det är nog mest en fas jag helst vill glömma faktiskt, haha. så det är inte så troligt att jag har med dem i en bok (om det blir fler i framtiden), men kul att du fortfarande gillar dem :)

  ReplyDelete
 8. Jag är också väldigt intresserad av din bok. Jag är verkligen helt fascinerad av din blogg och dina bilder. Men jag har samma dilemma som dom över. Men jag tror jag skulle kunna skrapa ihop tillräckligt med pengar, i alla fall till slutet av månaden.

  ReplyDelete
 9. Jag förresten att det inte går att få ihop pengar till att köpa en bok av dig tyvärr. Jag har en lista på saker som måste köpas/fixas och det går inte ihop riktigt. Men förhoppningsvis blir det väl fler fotoböcker? :> Då kommer jag garanterat köpa en.

  ReplyDelete
 10. marthina: det är lugnt! boken kommer inte direkt försvinna, så det är bara att säga till om du vill köpa ett ex om några månader eller så :)

  ReplyDelete
 11. Hej! vad kul att hitta din blogg den ska följas! Vi har en nystartad foto-tävling på Fotourval. Du borde också vara med! http://fotourval.wordpress.com/2009/08/16/tavling-v32-montage/
  Med vänlig hälsning, Maria Thulin

  (Jag känner igen dig från bdb när jag fortfarande var aktiv där)

  ReplyDelete
 12. vad kostar boken :)?

  ReplyDelete
 13. fotourval: jag har följt din/er blogg ett tag, kul att du hittade hit också! montage är inte riktigt min grej längre, men jag ska fundera på det :)

  elin: 250kr, men frakt inräknat i priset!

  ReplyDelete
 14. Jag hade gärna köpt en, men jag åker till Amsterdam om ett par veckor och behöver alla pengar i min ägo. Vi får helt enkelt se hur det står till när jag kommer tillbaka.

  ReplyDelete
 15. Jag vill jättegärna köpa en bok! Hoppas det går bra att gör som vissa andra och betalar lite senare.
  Kram.

  ReplyDelete
 16. Vill gärna beställa 3 böcker av dig. Det ser drömskt ut, är imponerad. Du måste komma till skolan och komma och berätta om ditt bokprojekt och hur du gillar att fota!

  Kram från Agneta

  ReplyDelete
 17. martin: vad ska du göra i amsterdam? men ja, säg bara till när du kommit hem isåfall :)

  tuss: det är helt okej att betala lite senare! lägger undan ett ex till dig när jag fått beställningen som är på gång nu :)

  agneta: åh, vad kul, tack så mycket! jag tittar gärna inom skolan någon dag :) kram!

  ReplyDelete
 18. Du tar verkligen intressanta foton!

  Ha en fin dag
  Kram Gunilla i Singapore

  ReplyDelete
 19. åh, helt underbart ju!
  jag skulle gärna vilja köpa en bok, hoppas det inte är försent bara.

  ReplyDelete
 20. stephanie: det är inte försent. jag har visserligen redan beställt ett gäng, men det blev ganska många så det blir helt klart en över till dig också :)

  ReplyDelete
 21. Jag ska bo hos tjejen jag bodde hos när jag var där för fem år sen. Stannar till december åtminstone, sen får vi se.

  ReplyDelete
 22. martin: vad kul! då önskar jag dig en trevlig vistelse :)

  ReplyDelete
 23. Åh.
  Jag skulle hemskt gärna vilja ha en fotobok!
  Tyvärr kan jag inte betala förrän studiemedlet kommer. Du är verkligen ruskigt skicklig med kameran, jag beundrar dig!

  ReplyDelete
 24. hej! din bok ser så fin ut. jag vill fråga vad du hade för format på din bok, hur många sidor det är och vad den kostade allt som allt att få hem? tack:)

  ReplyDelete
 25. rebecka: inga problem med att vänta med betalningen. jag kan dock inte lova att alla som skrivit lite senare får ett ex av de jag beställt nu (just nu är jag för trött för att komma ihåg hur många som var intresserade, men jag beställde ganska många böcker så egentligen borde det inte vara några problem). tack så mycket!

  hanna: tack! formatet på boken är 17 x 17 cm, mjukt omslag och har 80 sidor. första omgången jag beställde så gick priset på 180kr per bok, nu när det blev en hel drös så slutade styckpriset på 155kr. helt okej med andra ord! :)

  ReplyDelete