August 19, 2009

en solig dag för fem dagar sedan


Sitter och scannar en väldigt överexponerad holgarulle. Kameran var tydligen inställd på bulb och varken jag eller L märkte det förrän det bara var tre bilder kvar. Det här är iallafall min favorit av de tre sista, och det är L som tagit den. Nu har jag två rullar kvar att scanna, båda tagna med min Photina Reflex. Är riktigt spänd på resultaten.

4 comments :

 1. Nu var det visserligen "L" som
  hade tagit just den här (det kanske
  är han/hon som har tagit fler..) men
  alltså åh dina bilder är bara för bra!
  Man blir ständigt imponerad av
  att gå in på din blogg.

  Just den här gjorde mej verkligen
  glad av nån anledning och det tackar
  jag för. Behövde det idag =)

  ReplyDelete
 2. Åh, detta var verkligen ett trevligt foto!

  ReplyDelete
 3. petter: om L har fotat brukar jag oftast skriva det :) hursomhelst, tack så mycket!

  ReplyDelete
 4. Hej. Tänkte fråga dig en sak. Jag har precis köpt mig en Holga CFN och en bunt med gammal film från åttiotalet. Mannen i affären berättade att man ska ställa in kameran på bulb och överexponera filmen lite när man använder utgången film. Eftersom att jag är Holga-nybörjare så tänkte jag fråga du: Måste man använda stativ då för att bilderna ska bli bra eller hur gör man?

  ReplyDelete