August 20, 2009

13:22


En morgon för ett tag sen, bilden har L tagit.

8 comments :

 1. jag har en likadan skjorta fast turkos. en av favoriterna :)

  ReplyDelete
 2. awesome camera!!!!! i love your photos!!!! =)

  ReplyDelete
 3. Har funderat på det här jättelänge, haha: Vad jobbar du som?

  ReplyDelete
 4. jennifer: jag gillar den också, fast jag använder den som morgonrock, haha :)

  seacity: thank you!

  a: jag jobbar inte!

  ReplyDelete
 5. jag gillar dig och dina bilder så mycket!

  ReplyDelete
 6. Först; sköna bilder, som alltid! :)
  Sen måste jag fråga hur du får dina foton i ett så stort format? har ett svagt minne av att jag frågat dig detta en gång förut redan, men... jag lyckas nämligen inte få till det, hur mycket jag än försöker!
  /Filippa

  ReplyDelete
 7. ina: hihi, tack :)

  anonym: tack :) jag laddar upp dem i den storlek jag vill ha, antingen på flickr eller tinypic, och sen länkar jag in dem i inläggen med en img src-tag! (kan inte skriva taggen på rätt sätt här, all html funkar inte i kommentarerna.)

  ReplyDelete
 8. Aha! får försöka med det då, tack:)

  ReplyDelete