August 20, 2009

För ett tag sedan nominerade Evelina mig till något som kallas "kreativ blogger" med den här jättefina motiveringen: "Annettes väluppdaterade blogg är som en kärlekshistoria. Det är alltid lika roligt att besöka den, en uppsjö av vackra foton och intressanta små tips."

(Rules: Thank the person who nominated you for the award, copy the logo and place it on your blog, link to the person who nominated you for this award. List seven things about yourself that people might find interesting. Nominate and post links to the seven Kreativ Bloggers you nominate. Leave a comment on each of the blogs, letting them know they have been nominated.)Jag är så himla dålig på att skriva saker om mig själv, men här är sju små detaljer iallafall:


1. Jag avskyr tomater, bara lukten av dem får det att vända sig i magen på mig.

2. Mellan mig och L så äger vi femton olika kameror, varav tre är trasiga.

3. Under mina tjugo år har min familj säkert haft runt 50 katter. Inte samtidigt då. Den första vi hade är den vi haft kvar längst, hon hette Sussi och blev runt 16 år gammal.

4. När jag föddes fick jag en nalle av min pappa, som fortfarande sover brevid mig i sängen.

5. Jag har lyssnat på Depeche Mode sen jag var ca sju år, tack vare min bror.

6. Jag har många fotoramar och de blir hela tiden fler och fler eftersom jag av någon anledning alltid säger att jag vill ha i julklapp eller present, men jag har inte en enda bild uppsatt på väggarna i mitt rum.

7. Mitt hår är egentligen rödblont. Bilden nedan har min pappa tagit, och om man ska tro på datumet på baksidan av papperskopian var jag nio år när den togs.
Mina sju nomineringar är (utan inbördes ordning):

hellobenjamin: På något sätt känner man sig väldigt delaktig i det Jennifer skriver på sin blogg, och utöver det innehåller den en himla massa fina saker (foton, tips etc) som ni själva lär märka om ni besöker henne regelbundet.

dream factory: Det är något speciellt med Annies foton, helt enkelt.

j to the ohanna wallin: Johannas blogg är nog den snyggaste jag följer, och hon dokumenterar sin vardag på ett sätt som verkligen får en att vilja se mer.

kosntbok: Evelina nominerade Emilie Björk också, men jag tycker att hon förtjänar en nominering till. Fantastiska foton och små textrader här och där.

registration: Heddas blogg består av stora och ofta färgglada foton, och man kan inte annat än att bli på glatt humör efter ett besök hos henne.

torunn: En otroligt söt tjej, och hennes blogg likaså. Jag nöjer mig med den beskrivningen.

coffre à trésors: Det här är en blogg jag börjat följa relativt nyligen, och jag vet inte vad tjejen heter (om du läser detta får du väldigt gärna berätta för mig så att jag kan skriva ett namn här), men jag nominerar henne ändå. Iallafall, hennes blogg innehåller lite alltmöjligt, och det är det som gör den så himla bra. Och nu har jag fått reda på att hon heter Alinah!

8 comments :

 1. åh, oj. tack så himla mycket. var en oerhört trevlig överraskning att vakna upp till :)

  ReplyDelete
 2. åh, det är verkligen en väldigt fin hårfärg.

  ReplyDelete
 3. Du anar inte hur lycklig jag blev när jag läste det här! Tack så jättemycket, jag älskar din blogg!!

  ReplyDelete
 4. Åh tack vad rart av dig. Jag heter Alinah!

  ReplyDelete
 5. Men åh vad fint av dig! Tack så jättemycket, du har världens finaste blogg!

  ReplyDelete
 6. Tack kära du! synd bara att jag är så dålig på att föra vidare såna här utmaningar..

  ReplyDelete
 7. viktoria: jag gillar verkligen färgen också, men jag passar inte riktigt i det. fast jag har haft funderingar på att låta håret växa ut, men jag kan verkligen inte bestämma mig.

  johanna: åh, nu kom jag på att jag ju glömde lämna en kommentar hos dig. nåväl, ingen fara alls, jag är också otroligt dålig på att föra vidare såna här grejer, bara det här tog mig en månad att genomföra. haha.

  ReplyDelete
 8. men åh, du är så rar!
  ska genast ta & börja klura på ett inlägg till det här.

  ReplyDelete