July 1, 2009

20:37


Det här läser jag idag.

5 comments :

 1. det blir nog en favorit för mig också skulle jag tro :)

  ReplyDelete
 2. helt fantastiska bilder på din blogg, även att det är melankoliskt så får man typ ett inre lugn av att se på dina bilder.

  jag har dock en fråga. jag älskar bloggar med större bilder, men hur jag än gör blir mina pixliga. får man fråga hur du gör ?

  ReplyDelete
 3. pistolpistol: tack så mycket :) jag tog en titt på din blogg, men jag tycker inte att dina bilder ser pixliga ut? de ser ungefär ut som mina, lite småpixliga i vissa konturer, om man anstränger sig för att se det. troligtvis blir det så när man förminskar bilderna :)

  såg nu att om man trycker bilderna så blir de större, du kan testa att förminska bilderna så att de är lika breda som dina inlägg. är inte säker på att det hjälper, men det är kanske värt ett försök? :)

  ReplyDelete
 4. det är så konstigt det hära, vissa ser dom inte alls pixliga, som du. Medan jag ser alla mina pixliga och vissa andra också. Men jag ser aldrig någon annan med blogspot och stora bilder ha pixel i sina. ÅH, blir tokig på det här.

  Men supertack för hjälpen, jag ska testa ditt tips !

  ReplyDelete