April 10, 2009

the same deep water as you


Polaroid colorpack, dubbelexponering.

13 comments :

 1. Love the song and the picture

  ReplyDelete
 2. åh, dina bilder är dagens höjdpunkt!
  jag undrar om du skulle kunna svara mig på en sak. jag har precis hittat en polaroidkamera men har ingen aning om hur den fungerar. jag undrar, hur funkar det med film och batteri och sådant? eller vet du kanske någon sida på internet där jag kan få lite hjälp? tack på förhand! och ännu en gång, dina bilder är helt makalösa. jag förstår inte hur du lyckas! du träffar precis mitt i hjärtat.

  ReplyDelete
 3. elise: batterierna sitter i filmkassetten som du sätter i kameran, så du behöver inte oroa dig för att krångla med batterier :) vad heter kameran? är det en polaroid 635/636/600/640 eller något i den stilen så behöver du 600-film, och det finns mycket att köpa på eBay. ett dubbelpack (20 bilder) kostar runt 350kr, eller mindre om du har tur.

  vet inte riktigt vad mer jag kan berätta, men om du har någon mer specifik fråga så försöker jag gärna svara :) än så länge vet jag ingen bra sida som skulle kunna vara till hjälp, men du kan alltid kolla wikipedia:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_camera

  och tack så mycket förresten :)


  ulicam: haha :D

  ReplyDelete
 4. tack så hemskt mycket för att du tog dig tid att svara! en 660 är det. tack tack igen (:

  ReplyDelete
 5. oj vilken underbar bild!

  ReplyDelete
 6. hej du,
  70x100 hade varit hur fint som helst. tror du bilden pallar det?
  säg till när du ska beställa bara så fixar vi så att jag för över pengar.
  ha en fin påsk

  ReplyDelete
 7. Cure? :)

  Känns som att jag har bombaderat dig med kommentarer nu, men jag sitter i väntan på påskmiddag med släkten i Finland = oerhörd plåga som jag helst stänger av huvudet från. Passande nog hade du väldigt många nya inlägg att vila ögonen på, så tack för det.

  ReplyDelete
 8. jag har en fråga angående din bloggdesign. jag har försökt mig på detta så länge men det funkar verkligen inte. vart ändrar du storleken på bilderna i layouten? alltså så som blir 600.

  underbar blogg f.ö

  ReplyDelete
 9. amanda & bex: tack!

  jennifer: svarar i din blogg istället :)

  martin: ja :) hoppas att du överlevde middagen!

  s: det är inget man ändrar i html-mallen, förutom bredden på själva inläggen då (men det antar jag att du har förstått redan?). för att bilderna ska bli lika stora måste du ladda upp dem någon annanstans (photobucket, tinypic etc) och sedan länka in dem med den här koden:

  < img src="bildlänk här"/>
  (dock utan det första mellanslaget)

  då borde det bli rätt. när jag började ha större bilder så upptäckte jag att det inte gick om man laddade upp bilderna direkt via blogger, så man får göra som jag skrev ovan istället.

  tack så mycket :)

  ReplyDelete