March 12, 2009

this room
23 comments :

 1. all the walls on your house are like that? it's really pretty

  ReplyDelete
 2. Du har sådan fin känsla i dina foton!
  Första bilden är sagolik.

  ReplyDelete
 3. vincent: not all, but we have a few rooms with different old wallpapers like this :)

  ina: tack så hemskt mycket!

  ReplyDelete
 4. The first one is so sweet and that wallpaper is lovely!

  ReplyDelete
 5. du har ett helt otroligt underbart utseende.
  och ljuset och färgerna är mums.

  ReplyDelete
 6. Du ser nästan död ut, som en docka vackert

  ReplyDelete
 7. your hair looks gorgeous (:
  and i'm in love with this lighting.

  ReplyDelete
 8. stephanie: åh, det var snällt sagt, tack!

  klara: haha, tack så mycket :)

  lys: thanks a lot! light from a window is the best light :)

  ReplyDelete
 9. Åh, den översta bilden tycker jag verkligen om! Jag ser en trötthet i huvudet som uppgivet är lutat mot väggen och att det verkligen är fokus på det (till skillnad från nedersta bilden) creates a tension that really appeals to me =D
  (Förlåt, jag kan inte alltid uttrycka mig på svenska xD)

  ReplyDelete
 10. malin: den första bilden är min favorit, kul att du gillar den! :) och jag tycker att du uttrycker dig bra :)

  ReplyDelete
 11. Vilken underbar blogg du har. Så vackert.

  ReplyDelete
 12. Fint som alltid! Ska du på Siesta i år?

  ReplyDelete
 13. martin: det tror jag nog, fast biljetten är inte köpt än. ska du dit?

  ReplyDelete
 14. Ja, man kan ju inte missa Sonic Youth och Placebo. Inte Franke heller för den delen. Var sjukt längesen jag lyssnade på dem å andra sidan.

  Jag känner mig lite kluven, det är tänkt att jag, Hannes och Jocke ska campa men de är inte säkra på att de kan åka. Vill helst inte tälta ensam om de inte ska hänga med, så då är ju frågan vad jag gör om de inte ska dit.

  ReplyDelete
 15. martin: nej, precis :) har heller inte lyssnat på franke på jättelänge, vet inte ens var jag har skivan någonstans. haha, jag är glad att jag slipper tälta, leo bor typ en halvtimme därifrån. men ja, det är ju lite trist om du ska behöva tälta ensam. är det ingen annan du känner som ska dit då?

  ReplyDelete
 16. Snyggt, känner igen dina bilder från Deviantart och gillar verkligen stilen. Grymt jobb.

  ReplyDelete
 17. Än så länge vet jag ingen annan som ska dit iallafall. Förutom du, men du ska ju inte tälta så det gör ingen direkt skilnad. Men även om Hannes och Jocke inte ska dit så åker jag nog ändå och hoppas på att få sova i någon annans tält. Haha :)

  ReplyDelete
 18. martin: haha, det låter som en bra lösning :)

  ReplyDelete
 19. Vilken underbar, fantastisk blogg. Alla bilder är helt otroliga! om du inte har något emot det, så lånar jag den översta bilden i det här inlägget (jag kommer självklart ange den här sidan som källa).

  ReplyDelete
 20. karin: tack så hemskt mycket! och det är inga problem :)

  ReplyDelete