March 14, 2009

20:41

5 comments :

 1. Hejsan.
  otroligt fin bild, alla av dina bilder är magiska!
  Jag har en fundering..jag vill köpa en Holga, men jag vet inte vilken.. Vilken skulle du rekomendera till en tjej som vill börja att experimentera med fotografi?
  Kram!

  ReplyDelete
 2. hej clara :) vill du ha en holga med blixt så är nog en holga 120CFN det bästa valet, den har dessutom ett färghjul som gör att du kan få olika färger på blixtljuset. vill du ha en enklare kamera utan blixt så kör på en holga 120N, den är lite billigare också. dessa två är mellanformat och tar 120-film, men vill du hellre fota med vanlig 135-film så kan du köpa en standard holga 135 eller en 135BC :)

  det är svårt att rekommendera något specifikt, men om du vill göra det enkelt för dig så tycker jag att du ska satsa på en holga 120CFN, den har allt som behövs :)

  ReplyDelete
 3. Det här gillar jag!

  ReplyDelete
 4. amelie var min första tanke. sen log jag :)

  ReplyDelete
 5. martin: tack!

  jennifer: hihi, vad sött :)

  ReplyDelete