February 12, 2009

is this feeling?


December 2007.

5 comments :

 1. Omöjligt fint.

  ReplyDelete
 2. alltid lika hjärtklappande fint.

  ReplyDelete
 3. josefine och madeleine: tack så mycket :)

  arandur: jag kan inte komma in på din blogg för tillfället av någon anledning (andras bloggar som ligger på blogg.se verkar dock fungera som vanligt), så jag tar en titt imorgon istället om det fungerar som det ska då.

  ReplyDelete
 4. Fint som alltid! Är lite nyfiken på hur du får bilderna att visas så stora när du trixar upp dem här på blogspot? Keep it up!

  ReplyDelete
 5. s: tack! mina inlägg är 600 pixlar breda och när jag lägger upp bilder så ändrar jag bredden på bilderna, också till 600 pixlar (så att de blir lika breda som bredden på inläggen), och laddar upp dem på antingen flickr.com eller tinypic.com, och sen länkar jag helt enkelt in dem i inlägget med < img src="bildlänk här"/ > (utan mellanslagen dock), sen är det klart :) det är lite svårt att förklara, men jag hoppas att du förstod lite iallafall :)

  ReplyDelete