February 11, 2009

19:55


L har en ny usb-vinylspelare och gårdagens och dagens sysselsättning har varit att digitalisera skivor. Utöver det händer det inte så mycket om dagarna, förutom att det aldrig slutar snöa och vi sover för länge i stort sett varje dag. Jag längtar efter solsken och plusgrader.

4 comments :

 1. Vackert! Ljuset är fantastiskt.

  ReplyDelete
 2. Jag skaffade också en sådan för några veckor sedan. Känns bättre än att behöva köpa både vinyl och cd av samma skiva.

  ReplyDelete
 3. Det här har ingenting med bilden att göra, trots att det har med bilden att göra till högsta grad.

  Dina bilder får ibland mitt hjärta att stanna. Bland dessa väggar, där slagen stannar och ekar mot mitten, är din estetik verkligen bland det enda som får allt att stanna, precis som ett fotografi. Som det ska göra.
  Länge har jag sett dina bilder och blivit uppfylld av en känsla av avundsjuka, svurit över att jag inte har dina egenskaper (tills jag insett att jag inte har ditt lidande).
  Jag älskar dina bilder så. När andra säger att Anton Corbijn eller Sally Mann är favoritfotografer nämner jag dig. Du är min musa, och jag är helt seriös. Du och Nick Knight ligger på delad förstaplats, och jag vet inte ens ditt namn. Svartögd är du till den yttersta graden, för din pupill verkar fylla ditt öga så mycket att du inte missar en enda vinkel i vartenda ögonblick.

  Efter att allt detta är sagt har jag ett förslag (en önskan) att lägga fram: skulle du inte snälla kunna fotografera någonting för min skull?

  ReplyDelete
 4. stormsteg: tack!

  martin: det får jag allt hålla med om. en sak som dock är lite jobbig är att det tar ganska lång tid att få över en skiva och sen konvertera till mp3, men det går nog inte att göra så mycket åt :)

  final: oj, jag vet inte ens vad jag ska skriva. ärligt talat så är det nog den största komplimang jag fått i textform någon gång. tack så hemskt mycket! och självklart skulle jag kunna fotografera något för din skull, sålänge det inte är något helt orimligt :)

  ReplyDelete