February 2, 2009

en fungerande polaroid

Förra veckan la jag vantarna på en fullt fungerande Polaroid Colorpack II. Alldeles underbart. Bilder kommer när jag har tillgång till min scanner, och det lär nog dröja ett tag. Skuggorna på bilden nedan får mig att se lite arg ut, men struntsamma. På tal om ingenting.

2 comments :

  1. finns det film att få tag på i sverige till den? jag har också en colorpack, och jag har iofs inte letat i sverige, men alltid bra att veta när min tar slut.

    ReplyDelete
  2. hilda: jag köpte ett dubbelpack på tradera (svartvit iso 3000) för ett par dagar sen iallafall, det är det enda jag sett. annars passar ju fujis direktfilm som finns här och var (kaffebrus.com till exempel), så det är nog lättast att köra på den och hålla koll på tradera :)

    ReplyDelete