February 2, 2009

19:49


För ett par nätter sedan blev jag otroligt trött och irriterad på mitt axellånga hår, så jag tog fram saxen och klippte av det. Det tog ungefär en kvart och kostade inte ett öre, kan det bli bättre? Dock tycker jag att bilden ovan inte gör håret någon rättvisa alls. Nu är det iallafall bara utväxten som måste fixas också.

23 comments :

 1. gud så söt du är!

  ReplyDelete
 2. det ser väldigt fint ut. och bilden är underbar, du är vacker.

  ReplyDelete
 3. du är så himla söt. välkommen in i klubben för utväxt!

  ReplyDelete
 4. Hur många olika tapeter består erat hus av :O

  ReplyDelete
 5. Jag önskar jag vågade klippa håret själv, men mitt är för komplext och jag är för ytlig. Istället tar det 1 timma och kostar 600 pix hos stans snobbfrissör.
  Bra jobbat iaf!

  ReplyDelete
 6. anonym: det är ingen tapet, det är en gardin, och det är inte mitt hus heller för den delen :)

  cinna: det här var första gången jag vågade mig på att klippa det själv, vilket gjorde det ganska läskigt, men jag intalade mig själv att det iallafall inte kunde bli värre. och jag kommer nog fortsätta med att göra det själv, sparar både tid och pengar :) jag förstår din frustration, speciellt när det kostar så fruktansvärt mycket :/ tack!

  till resten: tacktacktack! :*

  ReplyDelete
 7. jag brukade också göra sådant där förr. ta saxen och bara klippa, lite hursomhelst. det kändes lite befriande att göra det, tyckte jag.
  hursomhaver, så var du riktigt fin i det nya; med utväxt och allt.
  dessutom så måste jag än en gång säga att jag fortfarande imponeras/inspireras av dina foton och dina idéer. haha, ja. det var väl det.

  ReplyDelete
 8. Åh, vad charmerande. Lite som Amelie från Montmartre. (Jag spontanklippte också håret häromdan, av samma anledning.)

  ReplyDelete
 9. underbart söt. du klär verkligen i allting.

  ReplyDelete
 10. oh i love this picture so much! and the contrast between your really blond hair with the dyed black one is cool, really original. also your expression is great. i'd love to see you with your hair blond though!

  ReplyDelete
 11. clara: thanks a lot! I don't think the blond hair suits me though, so at least for a while I'll keep colouring it :)

  ReplyDelete
 12. fantastiskt fint porträtt på dig!

  ReplyDelete
 13. Otroligt sött!

  ReplyDelete
 14. Superfint! Jag raderade mitt konto på bilddagboken och kom på mig själv med att sakna dina bilder. Bu ska jag iaf försöka titta på din blogg istället. Du har ju sån känsla!

  ReplyDelete
 15. flisalisan: trevligt att du hittade hit istället! och tack så mycket :)

  ReplyDelete
 16. det här var en jättefin bild! du var jättefin förstås, men bilden i sig, underbar.

  ReplyDelete
 17. det här var en jättefin bild! du var jättefin förstås, men bilden i sig, underbar.

  ReplyDelete