January 13, 2009

four

11 comments :

 1. wow!!! like this!

  ReplyDelete
 2. åh hur kan du få dina bilder så stora ? jag har också blogspot men jag vet inte hur man gör ? är det hela layouten som är stor eller hur har du gjort ? jättesnyggt iallafall ! sjukt fina bilder !

  ReplyDelete
 3. Undrar samma sak som ovanstående, tacksam för svar.
  Älskar dina bilder, för övrigt. Följer dig flitigt både här och på deviantArt :)

  ReplyDelete
 4. violetvanilla: det är hela layouten som är stor, och det fixade jag genom att ändra några pixelvärden i html-mallen. det kan vara lite krångligt om man inte kan html, men det är inte så svårt när man väl vet vad det är man ska ändra :)

  sen är det bara att ladda upp bilder, helst i samma storlek som bredden på inläggen. lättast är att ladda upp bilderna någon annanstans först (jag använder flickr och tinypic), och sen använda bildlänken istället för att ladda upp genom blogger, bilderna brukar alltid bli små om man gör så.

  ReplyDelete
 5. violetvanilla och carolin: om ni förresten behöver en närmre förklaring än så (såg att en till undrar samma sak), så kan ni skicka ett mail till adressen som står till höger i bloggen. det är lättare att förklara privat, blir så himla rörigt bland kommentarerna annars :)

  ReplyDelete
 6. Vart har du fått tag på det ljusgula linnet med urringning i ryggen? Otroligt snyggt. Jag har letat efter ett sånt svart, hur länge som helst!

  ReplyDelete
 7. ilse: det är en klänning från gina tricot, fast jag köpte den på tradera :) den modellen brukar dock vara uppe ganska ofta, så du kan ju ta en titt med jämna mellanrum :)

  ReplyDelete