January 15, 2009

12:02


Sitter och dricker ett glas apelsinjuice, fryser så mycket att jag darrar trots att solen värmer skönt i nacken, och jag förundras över det faktum att jag har varit uppe sen klockan åtta imorse. L for till tandläkaren och jag funderade på att sova efter att han hade kört, men istället tog jag tillfället i akt och försökte vara lite kreativ. Detta involverade minusgrader och en tunn klänning, med ett ganska neutralt resultat. Troligtvis är det därför jag fryser nu. Men jag fick iallafall se en soluppgång, något jag inte ens kan minnas när jag senast såg. För övrigt så är jag förtjust i min nya hylla, där min trotjänare Holga 120SF numera står endast som dekoration. Det är iallafall bättre än inget. Imorgon har jag negativ att hämta ut, det kommer bli spännande!

2 comments :

  1. Vars kommer den fina hylla i från? Har ett minne av att jag sett något liknade på Ikea.

    ReplyDelete
  2. LW: ja, den kommer faktiskt från ikea :) jag har för mig att den heter rexbo eller något i den stilen.

    ReplyDelete