November 1, 2008

16:22

Igår morse vaknade jag upp i en varm säng brevid Leo, och ärligt talat så är det nog den mest fantastiska känsla som finns. Vi åt ostmackor till frukost och körde hem till Leo en stund senare. När vi kom innanför dörren blev vi välkomnade av en tjock liten mus som hittade ett gömställe i Leos arbetsskor. Vi släppte ut den i gräset bland alla nedfallna löv.Vi köpte en flaska rödvin på systemet och påbörjade kvällens mat redan igår (för att följa det något luddiga receptet till punkt och pricka), vi åt tacos, myste under två filtar i soffan och tittade på tre filmer. Dessutom fick jag en fin bukett blommor och ett par fina presenter (nej, jag fyller inte år förrän om 19 dagar, anledningen är istället att vi varit tillsammans i tre år på tisdag).

Idag irriterar jag mig på att både Konsum och Ica hade slut på nybakta frallor "imorse", så det fick bli pannkakor till frukost istället.

4 comments :

 1. Vilken söt lite mus! Pannkaksfrukost är nog den bästa frukosten.

  ReplyDelete
 2. tre år? det är inte illa. grattis till er. hade varit kul att veta hur ni träffades. kan du inte göra ett litet blogginlägg om det?

  ReplyDelete
 3. ida: ja, pannkakor är en toppen frukost, fast ibland föredrar jag nybakt bröd och juice eller oboy :)

  jennifer: tack! det skulle jag kanske kunna knåpa ihop :)

  ReplyDelete
 4. jag hatar möss. dom skrämmer ihjäl mig. så därför tar det emot att säga; att bilden var hur söt som helst.

  grattis till er!

  ReplyDelete