October 30, 2008

16:12

Idag har jag hela huset för mig själv, och det är otroligt trevligt att få vara ifred för en gångs skull. Jag snurrar vinyler på hög volym, går bekvämt och lätt klädd utan att behöva bry mig och har minst fem katter insläppta samtidigt som kommer och kelar med mig när de känner för det. Enda felet är att kylskåpet är så gott som tomt. Det tog mig flera timmar att komma på något jag kunde äta till frukost (vi hade ett ägg, så det blev två pannkakor med råröda hallon), och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra för middagsmat senare.

Något som också har gjort den här dagen bra är att det damp ner en Patrick Wolf-sjutummare (The Libertine) i postlådan idag, och inte nog med det, även ett exemplar av den spanska filmen jag skrev om i ett par inlägg tillbaka. Jag älskar ebay!

3 comments :

  1. Sv: tack! jag gillar den väldigt mycke med, men är rädd att man stör sig för mycke på ljuspricken vid ögat? eller vad tycker du?

    ReplyDelete
  2. tacktack nettan! jag är skiner som en sol för den där redovisningen. :)

    ReplyDelete
  3. jag måste bara säga att det där är en av de absolut bästa skivorna som finns. så, hej ^^

    ReplyDelete