October 22, 2008

no cars go10 comments :

 1. då skulle du sett en av mina andra katter, han verkade tycka att bilen var jätterolig och slängde upp den i luften hela tiden och slog efter den :)

  ReplyDelete
 2. jättefina bilder och fotogenisk bil :)

  ReplyDelete
 3. Söt bil och fina bilder!

  ReplyDelete
 4. Var det Suddis som tyckte om bilen så mycket? :)
  Fina bilder, för övrigt, tycker om den i mitten, där bilen är uppe och kör på de små grenarna :)

  ReplyDelete
 5. leo: ja, det var det. fast när han tröttnade på den gav han sig på mig och min halsduk istället :)
  hihi, tack, det är nog min favorit också :)

  ReplyDelete
 6. den första är underbart fin verkligen!

  ReplyDelete
 7. snygga bilder, tycker verkligen om din blogg.
  men hur gör man så att bilderna och inläggen blir bredare? jag har försökt klura ut det jättelänge nu men finner ingen lösning..

  ReplyDelete
 8. elin: tack så mycket! det är svårt att förklara, men du måste gå in i din HTML-mall för bloggen och ändra hur breda dina inlägg ska vara i antalet pixlar. jag vet inte alls hur det är med blogg.se, det kanske är helt annorlunda där. pilla med dina inställningar och se vad du hittar! mitt tips är nog att fråga någon som använder blogg.se, de borde kunna hjälpa dig mer än vad jag kan :)

  ReplyDelete